Birthday hangout ❤
Monday, December 17, 2012 @ 11:08 PM



Assalamualaikum + Haii. ❤

Okay, kalau korang perasan, mase 12 December 12 tu kan ramai hangout.
Kan? So, yaya takde lah hangout pun. Tapi hari 12 December yaya dah berpunya.
Yeayy! Yaya dapat selena gomez yaya balik. Nak tahu siapa selena gomez tu?
jap jap jp jap jap jap jap jap jap jap jap. *nak bnyk lagi tak? * >.<


Yaya dpt boyfie yaya balik time tu. Kiteorg try baiki relationship kiteorg yg musnah
sebab seorang akak ni. Eyh eyh, yaya dah lari tajuk dah ni ! Hehehehe. >.<
Kayy, 18 December , yaya ngan geng yaya pergi hangout lagiii! Bestt gilaa woooo!
Mula-mula, ayah yaya hantar yaya pergi rumah awek AH. *my friend lol*
Sebelum hantar tu, ayah yaya ambil sorang budak yg terlalu pandai ni.
'Farrah Yasmeen Batrisyia'   *Die yg mintak couple ngn bf yaya.

Then then, my dad hantar kiteorg pergi rumah awek AH tu. Then, tunggu lepas 1 jam
setengah baru hana smpai sebab kiteorg tunggu mummy hana amik. Yeayyyyyyyy!
Bile mummy hana tu da smpai, kiteorg pun naik la. Ramai wot wott yg naik kereta tu.
Nevermind, asalkan jgn mak aku yg hantar pergi Melaka Mall. Lol  XD
Mau tengok gambar tak? Jap jap jap jap jap jap jap jap japppppppp!

                                                  Me with Elyzz :3 Hang ado?>.<
                                     Me with Anis Natasha. Die awesome. :3
                                    Me with Nurul Hannah. Kami beliechancer. :D
                         Woit woitt, die comel lorhh. Ada minat? Tak boleh, die full.
                        Anis with Elyzz Yana. Diorang ni dah mcm adik beradik da.
Dari kiri ; Farrah Syameen , Syafazlin Nasuha and Greyson Chance's. ;)
                  Diorg kawan saya, Diorang bff saya, kau takda kan? *ambil pistol*
                           Budk hot+ budak top + budak pndai ambil gambar. >.<


Kayy, itu je yaya nak cerita buat masa ni. Byee, nak tgok wayang kat internet. :D
Baii + Assalamualaikum >.<