Simple Giveaway by Atirah Hayati & Siti Syazwani
Saturday, May 19, 2012 @ 8:12 AM


                                                                     * Awesomee kn banner contest ni?

Assalamualaikum + Anneyonghaseyo!

Hari ni, yaya nk citee pasalll..
" Simple Giveaway by Atiah Hayati &  Siti Syazwani! "
Aku tengok banner je, aku terus nk masukk! * Ini bukan bodekkk k?
Korg nk masuk? Whattt?! Boleh sngt2! Tekan SINI !

Cara nak sertai

1. Buat entry bertajuk "Simple Giveaway by Atirah Hayati & Siti Syazwani"
2. Letak banner giveaway dalam entry dan linkkan ke entry ni
3. Tinggalkan link penyertaan di ruangan komen diSINI jika anda dari blog Atiah Hayati dan tinggalkan link penyertaan di ruangan komen di SINI jika anda dari blog Siti Syazwani. 
Di CBOX tidak akan dilayan . *Link penyertaan , bukan link blog !
4. Wajib promote giveaway ni habis-habisan *ada hadiah Top Refferal
5. Sunat letak banner giveway di sidebar dan linkkan ke entry ni *sebaik-baiknya letak
6. Wajib like semua sponsor *kalau tak , penyertaan anda dibatalkan

Byeeee korgg! Pndai2 la korg buat yep!

Labels: