Posts

Image
FYI pic kat atas , tiada kaitan hahaha ok 
So macam yalls boleh tengok the last post is sooooo long huh . Yahh i mean dah lama ok hahhahahahahhaahahahha tahu kenapa ? sebab ya aku malas . so what haha . Ok theres 1 thing aku nak cakap . 
Macam korang tengok , if u start new life , ull get an exp theres outside of your box , so apa yang jadi korang kena amik jadi panduan hidup , redho ofc bbe . When aku sch sini , banyak benda yang aku belajar . Theres a lot thing yang aku tak pernah tahu , and the important one , i learn how to be a real human gais . Nahh bukan semua faham so abaikan je lol .
So actually idk what to say . FYI aku bosan and aku bosan and the most important aku bosan hahahahaha sebab tu aku ttiba je update benda bodoh mcm ni . Sokay lah hahahahah okay aku nak cakap one thing . Most people said " why nak kena pendam , lepaskan jelah semua . hahahaha " Eh gais look , heres a thing if kau lepas je cakap semua benda , did u think abt ppl heart ? exmple mcm koran…

hari sukan

Image
hai guyss . whatssup ? hm ramai tanya wan abt new school , yeah its awesome , fine and everything. You can feel freedom duh , serious gwaa cakap . hahaha . i hv awesome classmates , friendss and the important is senior . hahahahahahahaahahaha . and cikgu sini pun ada okay , ada yang tak okay . Well , not bad ah hahaha . 
okay back to the title , hari sukan . em . wan tak masuk apa apa acara cause yeah aku masuk ? A H A H A macam lawakss je haha , tahun depan kut in shaa allah :) Me , asilah , nazz and sya also asma tak masuk apa apa acara kecuali dz , fara , azah , bib . Diorang fuhhh kemain laju kau lari haha . thorbaikkk (Y) And and u know what banyak makan sedappppppp , macam macam strawbery and marshmallow chocolate tu , peh sedap lasssiaaaaa . Berkali kali gwaa mengidam and akhirnyaaaaaa ! :> Okay , stop storry abt food . Im sorry food ahaha . 
                                                                    *click for large*
walau macam mana pun , aku still ingat lelayban…

pindah sekolah

Image
hi guys . Ive got bad experience . how such sucks tht hostel for me because smthing disturb me . Well , faham faham jea okay ? Malas nak fahamkan , hehehehehehe :) hm okay uolls , banyak sangat actually aku nak cerita but but , sanggup ke uolls ? Karang tak tido 3 hari 3 malam . Hahahaha cehh ceehh jkjk je pun xd
Sorry kat budak tm yang mana aku ada buat salah tu , maki ke ngumpat ke kutuk belakang ke apa apa jelah . Seriously tak bermaksud . Halalkan makan minum aku , hope u guys will maafkan aku k ? Thanks sangat sangat sangat tambah teramat . Hehe . 
Sorry sangat kat batch aku , lelayband and sesiapa je yang rapat ngan aku especially bam bam buncit aku , kak wanie and qtpie aku , nuzulul sebab bagitahu korang mengejut . Aku tak bermaksud nak tinggalkan korang mengejut macam ni .  Sorry banyak banyak korang . But sanggup tengok aku sengsara ke ? Emm takkan ? Hahahaha siapa cakap ye kena sambar petir bercabang dua hahhaah x.x Aku akan rindu form 4 dorm 4 , lelayband , batch form 2 ,…

MC :*

Image
yeah yeay yeay yeayyy *big jump*

Assalamualaikum . Hai hoi hei hui . Rindu wan tak ? Muahahaha . Sorry , maap maap . Blog berhabuk . Jap , wan nak cuci pasni . Nak mop , lap biar bersih smpai licin smpai kauorang jatuh . Hahaha *evil laugh* x) K , so khamis hari tu , wan gi Klinik Umbai with our makcik , penolong am pejabat . Me , eisya , kemal , azim . Senang cerita , kitaorang semua 2 Omega . Azim sakit mata , Kemal sakit gigi , Eisya demam , wan tangan buruk rupa + hawau + eh semua ahh . Sumpah ah cakap , mmg buruk gila rupa dia . Kiteorang semua dapat mc but not kemal . Sebab doktor cakap , suruh kemal pergi hospital sebab kat situ , tak boleh nak buat . So , petang tu dia blah ngn azim gi hospital ngan bapak kemal . wan pulak ngn eisya balik rumah . Al maklumlah , dapat mc sehari enn ? :3 Hihi C: jealous please so so , cerita habis disitu . 
Eisya ? Dia kan stay Puchong , takkan lah nak balik puchong yang jauh bebenau tu . So , di…

Batch '00 ★ ‏

Image
Assalamualaikum . Ya Allah , rindunya aku kat diorang . Rindu budak budak form 1 . Tahun depan dah jadi form 2 dah pun . Naik tanduk sikit . Hehe xD Gurau gurau :') Ramainyaaaaa nak pindah . Qistina , Odah , Syahidah , and beberapa orang lagi . Kiteorang ada dalam 40 lebih . Tahun depan ? InsyaAllah ramai . Dalam kalangan 50 kot . Doa doa jelah kenn ? =) Harap sangat tahun depan ramai budak yang tak kena aimm . Amin . Okay . Let we start it . 
Ni hana with Aina Mardhiah aka Awek Oscar . Haha , ketua batch kiteorang . Hana ? My Best Best Best Friends Till Jannah lahh :) Dah 6 tahun kita kawan weii . Aina ? Hot stuff kat sekolah , dikenali adik biro disiplin . Aina ? Budak mengongg . Haha xD Awek oscar tuu . * pheewitt phewitt * 

Me with Nadhirah Eisya , awek Ammirul Md Deni . Hotstuff ni wuii . Sayang diaa ketat ketat ah . She's kind , beautiful , preety , white skin , senang cerita ' miss perfect ' . Jangan risaulah , dia dah ada tempahan . Jangan kacau dia , nanti hu…

Freebies : Header #16

Image
#Ada maksud sebenarnya dalam gambar ni . Hehe :)

Berukuran : 900 x 310 

                                            http://i.imgur.com/DUm2vKE.png                                             http://i.imgur.com/cLnA5v2.png http://i.imgur.com/2rdJGV2.png
CREDIT : KAK ATIQAH JAIDIN





Freebies : Header #15

Image
Assalamualaikum . Sorry sebab dah lama tak post . Tahu dah , tahu dah . Tahu lah yang blog ni dah berhabuk . Sorry ye sayang :/ So , sekarang kan dah cuti , let we full our story in you kay ? So , ni freebies header . Ni re - tuto balik . Header ni bukan wan punyaa tauu . Header kat bawah ni KAK ATIQAH JAIDIN punya . So , credit dia okay =)

Berukuran : 880 x 300 [ transparent ]

                                              http://i.imgur.com/kSnGwTv.png
http://i.imgur.com/3wDNMEz.png
http://i.imgur.com/Jmj6yae.png                                              http://i.imgur.com/jSBsdYS.png
Credit : Kak Atiqah Jaidin