CONTEST CUTE PICTURE BY STORYOFHEARTT
Tuesday, November 13, 2012 @ 9:45 PM



Assalamualaikum dan Hai. Today yaya nak join lagi contest.
Tapi, kali ni contest ni dibuat oleh Stheart. K, yaya join ni pun sebab mmg tengok banner
ngan hadiah die mmg awesome sesangat. So, nak join jgk? Boleh sangadd.
Tekan banner untuk join.
Syarat-syaratnya adalah :


Buat satu entry and letak 1 gambar cute korang dalam entry tu. xkesah korang nak edit he ape ke,ikut kreativiti korang, yg penting comel ^__^
Tag entry korang buat tu dengan comment di entry contest ni. (http://www.storyofheartt.blogspot.com/2012/10/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html)
Mesti follow blog. ( http://www.storyofheartt.blogspot.com/ )
Click sini. (wajib) - biar loading sampai habis dulu ok!
Click sini. (wajib) - biar loading sampai habis dulu ok!
Click sini. (wajib) - biar loading sampai habis dulu ok!
Click sini. (wajib) - biar loading sampai habis dulu ok!
Click sini. (wajib) - biar loading sampai habis dulu ok!
Click sini. (wajib) - biar loading sampai habis dulu ok!
Click sini. (wajib) - biar loading sampai habis dulu ok!
Tag dekat 2 orang kawan anda. Pastikan dorang joinnn !

Gambar saya :


Haha, gambar ni tak cute punn. Gambar ni yaya SNAP mase Hari Raya Aidilfitri 2012.
Yaya suka sangat gambar ni sebab yaya suka baju raya time tu. And tudung sekali.
All things I wear that time. They're awesomee. Haha.. *Oh My Englishh.
Hah, teringat pulak pasal hadiah. Nak tahu ape hadiah die? Hebadd gilee..

First place : RM60 + (hadiah misteri)
Second place : RM40 + (hadiah misteri)
Third place : RM10 + (hadiah misteri)

Yaya teringin sangat nak menang hadiah yang first place or second place tu.
Cause? Sebab yaya nak hangout ngan kawan2 yaya buat kali terakhir ..
So, if dapat duit tu, takyah lah gune duit raye yaya right? *Cehh, berdikari..            
Seriously,  yaya takut nk mitak duit kat mak or ayah yaya.

Tarikh tamat contest ni adalah : cukup 200 penyertaan dari korang2 :) kalau xcukup insyallah akan diteruskan jugaa !

Pemilihan pemenang : Cikstheart akan bw semua contested, dan Cikstheart akan pilih the most cute picture ikut kretiviti masing masing! ia akan di update oleh cik stheartt nanti apabila contest tamat. untuk pilih pemenang! siapa paling banyak vote akan dapat la habuannya!

Nota kaki : Hope yaya mng first place tu, nak duit jeee..

So, Baii + Assalamualaikum.

Tagging awesome friends:

1) Nurul Hannah
2) Nazurah