1st Giveaway by Nina & Kiki
Monday, June 4, 2012 @ 1:23 AM


                                                        * Cute kan banner diee?

Assalamualaikum + Saranghaeee!

Hari ni yaya nak masuk contest yg dibuat oleh NINA & KIKI!
Korg nk join? Boleh ajeee! Tekn --> SINI
Nk tengok syarat2 diee x? Jom tengok bawah ni!

Syarat- syarat :
1. Wajib follow blog nina dan kiki.
2. Wajib like fanpage baru nina.
3. Copy paste banner di atas ni di entry, sidebar blog korang dan linkkan ke blog ni.
4. Buat satu entry yang bertajuk " 1st Giveaway by Nina & Kiki " dan dah siap,
pastekan link entry di bawah kotak komen nina atau kiki
(pastikan peserta bagi link penyertaan SAHAJA).
5. Tag berapa orang dan pastikan yang tag tu tahu yang dia ditag.
6. Jangan lupa like and follow sponsor kita. Nak hadiah tak? :P
GA bermula dari 20/5/2012 hingga 20/6/2012.
 Jom la join ramai2! Best tau hadiah diee..
Byeeeeeee! Assalamualaikummmm!