Batch '00 ★ ‏
Friday, November 22, 2013 @ 9:53 AM



Assalamualaikum . Ya Allah , rindunya aku kat diorang . Rindu budak budak form 1 . Tahun depan dah jadi form 2 dah pun . Naik tanduk sikit . Hehe xD Gurau gurau :') Ramainyaaaaa nak pindah . Qistina , Odah , Syahidah , and beberapa orang lagi . Kiteorang ada dalam 40 lebih . Tahun depan ? InsyaAllah ramai . Dalam kalangan 50 kot . Doa doa jelah kenn ? =) Harap sangat tahun depan ramai budak yang tak kena aimm . Amin . Okay . Let we start it . 

Ni hana with Aina Mardhiah aka Awek Oscar . Haha , ketua batch kiteorang . Hana ? My Best Best Best Friends Till Jannah lahh :) Dah 6 tahun kita kawan weii . Aina ? Hot stuff kat sekolah , dikenali adik biro disiplin . Aina ? Budak mengongg . Haha xD Awek oscar tuu . * pheewitt phewitt * 


Me with Nadhirah Eisya , awek Ammirul Md Deni . Hotstuff ni wuii . Sayang diaa ketat ketat ah . She's kind , beautiful , preety , white skin , senang cerita ' miss perfect ' . Jangan risaulah , dia dah ada tempahan . Jangan kacau dia , nanti husband dia marah . Aww aww :3 Haha :) Budak itu sungguh kedingg :* Kami selalu share story , pendapat semua tu . Sayang eisya sangat sangat :)


Okay , ni budak budak yang kaki novel . Ntahlah , tak tahu nak describe kan diorang ni macam mana . Senang cerita , budak baik dalam asrama lah kan [ DARI KIRI ] Echa kechik , Ain Hamid , Nadhirah , Erni and the last one Dinie . Diorang memang baik teramat . Serious , memang tak tipu :)


Yang ni pulak , budak baik jugaaa tapi kadang kadang jadi gila , suka buat orang gelak , agak annoying , teramat baik hati . Siapa lagi ? Diorang lah ! *cehh , macam iklan pulaa  [DARI KIRI ] Khalidah , Asmahan , Qistina , Odah , Fiza , Syahidah and last one , budak tadika sekali dengan aku , kawan dengan aku sampai sekarang , Yasmin Dania :) 


Budak budak ni kebanyakannya dari Dorm 2 + Dorm 3 . Maklumlah , dorm sebelah  sebelah jeaa . Tu yang sehati sejiwa . Diorang ni raja gilaaa dalam gelak + gilaaaa punya creative wuuuuu :') Sebab tulah keceriaan selalu jea diorang menang ._. Tak boleh lawan , betul , memang tak boleh lawan . Haha , disebabkan diorang ramai , wan sebut jea eh nama yang ada kat sini . Well , ada sorang budak geng menyempit kat sini :// Shazriena , Bariah , Tikaa , Aiesah , Athirah Husna , Aisyah Athirah , Jasmine , Aminah , Aina Farisya , Aina Sofhilea , Asyikin , Fadzlyana , Aliya , Fatin and sorang lagi yang tidak terbabit :)


#TheLastOneThatIVeryLoveTheMost

Our gang , called as Lelayband . Ada 14 orang , tapi 2 lagi taknak masuk dalam gambar . Seorang lagi pulak balik sebab sakit pinggang lah apalah . Haihh , loratt sungguh ! -.- We got many stories , we share , we solve it together and we got the " HAPPY " . Senang cerita , memang susah senang , kiteorang tanggung sama sama lah . Kena marah dengan senior semuaa tu , dah menjadi rutin dalam hidup dah , lumrah asrama lah senang cerita . Digelar sebagai " PUAK BESAR " oleh senior senior sekalian . Kami Sabar , Kami Tabah . Tak kisah kat mana mana , kiteorang ada untuk satu sama lain . Takkan sangkut kat mana mana kawan dah selain diorang . Diorang memang gilaaaa , dengan gelak tawa , action yang terlebih . Dah nama ' lelayband ' , suara dri sekolah boleh dengar smpai dorm 1 . Cehh , nampok benoo nipunyaa --.-- Okay , biar wan sebutkan nama sorang sorang kay . 

>> HANNAH , WAN , IZZAH , MAS , BELLA , ILI , HAZIRAH , EISYA , CHAYOB , MARDIANA , TASYA , LAILA , DILAH , AINA . 

>> Ya Allah , kau lindungilah mereka walaupun dimana mereka berada . Lindungi lah sahabat sahabatku sebagaimana kau telah melindungi aku , ya Allah . Berikanlah mereka petunjuk untuk menuju jalan yang lurus dan benar . Aminn =)

>>ILoveYouBatch00 =)