New , new and new again !
Friday, August 31, 2012 @ 11:16 PM


                                                 * Love this book!

Assalamualaikum + Hello Melloww! :3

Macam korg tengok skrgg, blog yaya bertukar kulit lagii..
Meoww, comell x? I hope this skin looks better that beforee..
Okew, sekarang nk cite pasall...  MY BOYFIE .. =,=


Yg lelaki tu la.. Yg tiga prempuan tu cousin diee.. :D

Name : Ahmad Syafitri bin Ahmad Sahizam .
Age    : 13 tahun .
Born   : 18th January 1999 . *Muda lgi kan?
Live in:  Bukit Katil , Malacca , Malaysia .
Hobby : Practice Shuffle and Techno with his friend .

Maybe ade orang cakp yg die tak handsome laa.. whatever la kann..
Tapi , bagi aku .. Aku x kira hensem ke x.. Yang pnting die budak shuffle..
And asalkan die kulit putihh.. Aku tahu citarasa aku lain dari yang lainn..
Ye la, siapa yang nk kulit hitamm? Semua org pun tak nak..
And yg pnting, kiteorang couple pun sebab CINTA SEJATI ..
Ya, maybe ramai org x percayakan cinta kan? Aku pun tak percayaa..
Tapi, disebabkan die, aku percaya yang cinta sejati ialah perkara ketiga yang 
paling berkuasa di dunia.. 

Sebenarnya, cerita ni semua bermula dari aku jumpa die kat KFC Jusco..
Hari tu, kakak aku hangout ngan kawan diee...
Ayah aku hantar akak aku pastu aku ngan ayah aku gi jalan kat Jusco..
Kebetulan mase tu, akak aku lupa nk amik duit kat ayah akuu..
So, ayh aku suruh aku lari pastu give this money to my lovely sis..
Then , aku pun da smpai depan pintu KFC tu..
Aku pun terus masuk la dan lari kat akak aku..
Then, aku pun TERPANDANG diee.. Bak kata org, " Cinta pandang pertama ".

So, esok pgi.. mase aku gi skolahh, aku nmpak die kat pintu guard A ..
Die ckp ngan aku, "nak nombor?". Abis tu , aku buat derkkkkk je lee..
Macam x layann la.. Pastu, die mintak couple ngan aku mase balikk..
Habis tu, aku TERcakap , " Ya la bongokkk! " ..
Then, die ckp ape ntahh.. 
Tu je la yg aku boleh cite mcm mane aku terpikat kat diee an!
Yang lain tak boleh, nnti korang curi teknik akuu..
K, la korang. Bubhaiiii! Mau tidoo, esok nak gi join kawan nak gi raye umah org..




P/S : If you be at my place, maybe you can feel what i feel..
        Btw, I ♥ very much as I ♥ my self !

Labels: