Hangout ♥
Tuesday, September 25, 2012 @ 5:33 AM




Assalamualaikum and Hello Melloww! :3

Korang sihat? Yeahh! Pelik sebab ape yaya tanye? Sebab yaya rindu kat korang!
Bukan ape, da lepas UPSR .. Kiteorang rase bebas sngt2!
Tapi, blog ni pun da lame yaya biarkan sejak 19 September.Macam da takde tuan da kan?
Tapi, hari ni baru 25 September.. Takde la lame sngt yaya tinggalkan blog ni..
Hurm, k lahh. Hari ni, yaya akan ceritakan about HANGOUT hari tu..
When?  Of course la lepas sekolah ganti ari tuu.. DATE? 22th September 2012.
Yeahh! Rugi gile korang x ikutt.. Haha, xde la rugi mane ponn! ;P

Mule-mule, yaya, hana and anis keluar dari gate dpn sekolahh..
Tiba2, tengok bas x sampai lagi.. So, kiteorg decided to walk from school to Anis's house.
Anis's house was not far from her school. Kat Taman Merak je kottt.. :D

To reach anis's house  from school, we just takes 15 minutes.
Mase tu, kiteorg balik pukul 12.30.. So, kiteorg pun lepak2 kat rumah Anis.
Kebetulan rumah Elyzz kat belakang je, so kiteorang pun ajak la elyzz sekali gi MM.
But, Elyzz's mother do not give her permission to hangout with us.

Then, hana mandi kat bathroom dalam rumah anis.. Then , anis pulak..
Then, yaya punya giliran la plak untuk take a bath..
What The Fuck? Sejuk gilee air diee! Menggigil-gigil aku mandi, tahuu?
Me and Hannah already prepair shirts in our bag.
 Then, kiteorang salin baju yang kiteorang bawak dari rumah..
Mau tengok gambar yang yaya ambil? Nah, amekk kauu!!

                             From left : Anis , Hana and Auni.

                             * Yang tudung hitam tu yaya lahh! :D

                                  * Da macam anak dara lahh.. ; )

                                    Yeahh! Azim is loving2 with Elyzz..

            * Ni brother kami, Azim and Haikal Harith. Kau sempoii! :3

                                       * Me with a model , Auni.

Kiteorang tengok citer Aji Noh Moto! Boleh tahan la cite diee..
 Ni la gmba pelakon2 die..

Lepas tamat wayang tu, kiteorang gi karaoke.. Hebakk gilee suara kau Auni!
Amboi, mengalahkan Farahdhiya.. Huahuahuaa! Thanks to Auni sebab belanje karaoke..
Mase kiteorang karaoke, dak Azim tengah mesej ngan Elyzz.. Siap tunjuk lagi..

Tu je lahh.. Thanks to Hana cause belanje aku.. Sayang kau ketat2!
To Azim and Haikal, jom hangout lagi bulan November..
Lambat lagi, boleh kumpul duit kan? And to Auni, soryy tinggalkan kau kat Melaka Mall ari tu.
To Anis, sorry sebab aku x berapa layan kau ari tu..
And siapa nak ikut, jom ikut kiteorang mase bulan November nnti.. 
After we take our UPSR resultt.. Yeahhh! Yaya rase takut gilee.. :)


Oke, thats only that I want to tell you. K, byee.. Assalamualaikumm..

p/s:  Hope semua budak2 UPSR dalam bumi di dapat 5A+ kan? Aminn! ;D