Gaduh gaduh *bush bush bush*
Sunday, April 28, 2013 @ 12:45 AM




Holla Bonjour + Muah muah kepada berkenaan :*

Hari ni just nak cerita pasal .. Alya gaduh ngan Azri.. K, fine.Alya ngaku die budak hot plus rapat senior. Butt, takyah arhh smpai nak cakap alya ni batu api? Weird weyy. Datang kat twitter alya , tiba - tiba cakap , "Eyh , tak payah nak jadi batu api arhh! - @alyabelieberr " . Alya baca tweet dia dgn .. Ntahlah. Alya rasa betul2 marah. Apa masalah die sebenarnya? Don't disturb my life kay? It's not your life , why you must make people mad with you? Do u wanna eat my shoes or what? Or gonna go to some place for crazy people huh? Just shitt!Damn it. Orang lain gaduh dengan orang lain , yg tiba-tiba yang kau mencelah apa hal? Pandai pulak kau hormat senior , ckp baik2 . Then , budak batch kau? Just throw them like a rubbish dude? Nak tahu alya balas apa? I mean, bukan alya balas. AKAK ALYA yang balas . Jap .
"eh budak. aku kakak dia. aku nak tau apa prob kau nak maki adik aku sekarang? kau rasa jantan meh hadap aku" - @tasyacendawan

K, alya seriously ckp. If korang gaduh ngan akak alya , jgn ingt kau nak hidup senang. Seriously , dia pailang weyy. Sekali dia maki kau orang , sumpah! Rasa macam kena tikam banyak kali. Thanks my sis. My sis back up . Jyeahh! Dah tahu dia bnyk budak kat Melaka. Then , kau boleh cari pasal ngan diaaa. Shame of you , dude. Jgn fikir aku tk tegur budak aspura -aspuri , aku pendiam. Sorry again. Tadi , kau tweet kau nk pindah? Sorri lh kalau kau pindah sebab aku. Tapi , aku buat mcm ni pun ada kebaikan nya. Kau selalu ckp mcm ni kat org lain. Kau MEMPERENDAHKAN kaum hawa batch kau. It's just make me ... Locked out of heaven.. Tak nak ke tengok orang lain bahagia? Tak nk ke buat orang lain bahagia? Kenapa mesti geng geng aku yg kau ckp mcm tu? Apa salah kiteorg? And , satu lagi.. Pasal tweet tu , yg kau ckp aku kutuk kak izza tu .. Tu bukn dia kay? Tu budak klang. Shame of you boy. Before ckap , siasat dulu tak boleh ke? Bukn susah pungg! Alahaii. ._. Pailang benauuu. Baru form 1 kott. Alahaii. *krik krik*


K.arh. Nak balik hostel dah. Tak sanggup dok rumah hadap mimpi je. Sorry sesiapa yang aku dah libatkan. K , bukan sengaja libatkan tapi mmg diorang nk.. Then , nk buat macm mana lagi. Sorry kat Azri cause akak aku maki kau teruk yg teramat amat teruk tu. *evil laugh* And sorry jgk if sebab aku kau nk pindah.
Smile for me , my smile for you. Peace yaww. Bhai + Assalamualaikum.