School Near To Me :'(
Friday, June 7, 2013 @ 10:34 AM


                                     # Eh awak , jalan tu elok elok lah . Haih -.-

Assalamualaikum + Sorry Sorry Sorry .

Lama kan tak update blog ? Seriously , kan yaya dah cakap . If yaya masuk asrama , blog mesti berhabuk . *Cehh , tak masuk asrama pun still berhabuk kan ? Muahaha :* Haha , by the way , i got many memories to tell you . Kay , so let me introduce my dorm mates first .


So , wan tahu of course ramai kan ingat dia ? Hana lah , Hana lah , Hana lah .  Our friend relationship will NEVER EVER EVER END . Although , kita gaduh besar pung .. Kita tetap akan baik balik right? Okay , back to the story . Dia ialah bantal peluk . Bantal peluk wan , tempat luahan problem - problem bagai . Kiteorang selalu ' stay up ' sampai 12 - 12.30 kalau hari esok tu sekolah . Kalau cuti , itu lain cerita kay ?  Kiteorang selalu nyanyi sama2 , share problem . Dia , GREYSON YANG PUNYA . Muahaha :*


Okay , pelik tak kenapa gambar hana sesat kat situ ? Hahaha , GurauKGurau . Hana has a twin. Nurul Aminah . Diorang , sama lahir . But , tak sama bapak . xD Aminah , she's always make a thing that anyone can laughed derisively . Dia budak 1 Teta. Sometimes , dia ada pendapat sama dengan wan . # K , tak lawak , bende tu normal kan ? :O Wan selalu kejut dia ganas - ganas. Got it ? Tak faham ke ganas - ganas tu macam mana? Macam kejut kat someone tu macam gempa bumi berlaku . Well , that's me . :3


Say ' hi ' to them yoo . She's my classmates from standard 1 until form 1 . Lama kan ? Mak ayah dia bagi dia nama :- Khalidah Khairunnisa . Katil dia bawah katil Hana . Dulu , masa darjah 6 , dia penolong pengawas perpustakawan . So , form 1 ni pun dia ajak wan untuk sambung kelab perpustakawan. Seriously , dia ulat buku . Semua buku yang dia pinjam kat perpustakaan , semuanya pelik pelik. By the way , dia #Team5A :) 


Well , that's her. Kawan paling paling paling lama. Nama dia , Yasmin Dania. Katil dia bawah katil wan jea. We always share our problem . Dia selalu buat muka marah dia , then tiba - tiba , gelak . K , that's so weird.
Tu gambar dia masa darjah 6 . Dia pengawas , dia tak garang pun . Dia ni AGAK sensitif. Jangan cari pasal , dia ramai backup . Dia AJK Dakwah . Beware with her when you're in mosque. Know why ? Sebab dia amik nama bising . Kesimpulannya , dia budak baik. ^^


Kayy , dia ni tempat luahan nombor dua. Muehehe. Nama dia Izzah Syazwani . Budak 1 Sigma. Dia akan menjadi seorang yang gila kalau dia marah . And jangan buat dia marah , kalau tak , tengok je lah weyy . Dia    
suka sorang budak lelaki ni . Nak tahu nama? Eh , ada lah . Yang awak nak tahu sangat tu kenapa? :P Dia ni budak bola tampar + budak bola jaring. Dia aktif sukan yaw :3 Kiteorang selalu share problem . Peacee (Y)


She's a kpoppers. Keding orangnya, Mastura Hanim . Budak 1 Sigma. Dia,  #GengBudakTidur sama dengan saya . Dia awek kepada tutt tutt . Katil dia , sebelah Izzah . Dia budak baik jugak . Dia minat SHINEE , SHINEE , SHINEE. Itulah dia selalu ulang , " Comelkan diorang? Awww :3 " My face like.. -.-


Here is it . This is Filzah Ili Musfirah . Masa sekolah rendah dulu , dia cakap dia main hoki , bagai . K , dia memang kuat sukan . Kat sekolh menengah , dia masuk taekwondo. Dia ni ashik berkepit dengan Mastura. Although , Ili ni lah jadi posmen Mastura. Hahaaha, diorang selalu rehat sesama. Ili , pandai gila melukis . Seriously . Tak tipu weyy . Dia ada kakak angkat form 5. Beware yoo :3


Her name is Aida Nur Syazana. Budak 1 Beta. Budak rambut paling panjang dalam dorm . She got many double triple problem kat asrama , but dia still sabar and she got handle all of her problem . Alhamdullillah , she's already wear hijab . It's look so nice , right? #BiAkuSungguhBroken She got one brother , yang menjadi pujaan ramai dalam dorm kiteorang . Oi oi , baru 5 tahun kot . Watlek watlek , sometimes dia baik , sometimes dia kejam . _ . Well , that's her. 


So , yang tudung hitam itu budak dorm . yang tudung putih tu bukan . -.- Well , back to the story . Her name is Siti Aisyah Asmahan . Dia AJK Dakwah . Minat gilaaaaaa dengan kpop kpop kpop . Pelik kan ? Hahaha! xD So what ? Itu badan , jantung , hati , paru paru dia . Yang awak kisah kenapa ? Dia budak 1 sigma . She's preetty quiet. I mean REALLY REALLY QUIET . ^^

Hey , rasa nya smpai sini je kot. Penat lah , ramai kott. 22 orang termasuk senior. So , ni lah budak dorm yang form 1. Ada 3 orang lagi actually . Tapi takda gambar. And diorang takda fb . Well , diorang ada tapi tak nak bagitahu . Kejam kann ? Haish . _ . So , malas pulak rasanya nak gi sekolah . Bhaii bhaii bhai . Now  
it's time for TWITTER , ' my burung biru ' :)