Happy Eid Mubarak ♥
Tuesday, August 13, 2013 @ 2:09 AM



Selamat Hari Raya + Salam Aidilfitri :)

Eh , 8 Julai 2013 , kita semua umat Islam telah menyambut Hari Raya Aidilfitri right? Di sini , SAYA WAN ALYA NAJWA BT. WAN ZAIN , tuan puan / penjaga blog ini ingin memohon maaf kepada semua yang tengah baca post ni . Maafkan saya jika saya ada tersilap kata / terkasar bahasa / maki hamun / nganjing - menganjing dan semua benda yang termasuk waktu dengan nya .

Tengok tengok , kat atas tu . Gambar family wan . Tema kiteowang tahun ni BIRU macam korang tengah tengok tu kan . #AyahYangPilihCorak -.- Back to the title , yang depan sekali tu , kakak wan . WAN AIDA NATASYA BT. WAN ZAIN . Eightteen . UITM Lendu . Hey , dia single but not available . Dia bnyk gelaran actually -,- Such as tasya , wan , aida , cendawan , mushroom , kulapok , tiang , pendek and macam - macam lagi yang sama waktu dengan nya . 

Okay , yang kedua tuuu . yang pakai tudung bawal tu . yang pakai pin bunga warna pink tu . Guess who ? * lambai tangan * Heyy , that's me . I admit yang first time baru pakai colour biru ni . Tak pernah pun wujud sebelum ni . Seyess . Bila pakai biru ni , dalam hati pun ada lah rasa janggal sikit . Biasa lah tu kan . 

Yang sebelah wan , tekalah siapa ? Akak wan tuuu , muda kan ? Hahaha xD Mak wan lah actually . Wan pun pelik cara dia pakai tudung tu , haihh -,- Tak sampai sebulan punn birthday dia lepas. Baru je . HAMPIR masuk sebulan . 20 Julai 1992 . 41 tahun sekarang . Ehh , muda lagi lah . She's the best mom ever . Seriously , trust me . *kenyit mata *

Yang belakang , yang paling kecik , yang paling genyah , yang paling mengada - ngada . Well , that's my little lil brother . WAN MUHAMMAD DANIEL HAFIZ BIN WAN ZAIN . Know what ? Time dia baby , kiteowang selalu bayangkan masa dia UPSR , and dia akan amik seminit for tulis nama dia . Takdelah panjang mana punn nama dia . Dia ni suka tunjuk taiko , suka kira duit raya and paling penting dia tu pemurah kedekut . Seriously , im not joking . 

Yang belakang sekali , yang paling handsome , yang mengeluarkan zakat , yang bagi duit duit raya kat bebudak kampung semua tu ,ayah kita tauu . Handsome lagi . Haha , sekali kau mengurat dia , sekali jugaklah wan bunuh mungg :P  WAN ZAIN BIN WAN ALI , 42 tahun . Muda lagi , muda lagi xD 10 December 1971 . JPJ kat Malaysia . Tak garang punn , tapi bila dia marah , suasana akan jadi macam GERGASI TURUN KE BUMI . Gempak kann ? 



#This is me when my sistaaaa got more money than me . It just like SHIT -.0

Raya kedua , takda gambar . Malass . :P Raya kedua just visit kakak ayah punya rumah . Tengok baby + cubit baby + buat dia nangis + did it all again . Well that's me . I'm Bad huh ?


Gambar atas ni , raya ketiga . Pergi pahang , tolong jadi pembantu majlis kahwin makcik sulung and anak dia yang pertama . Semua anak beranak baju , dia yang sponsor . So , inilah jadinya . Semuanya samaa . Majlis kahwin ni dekat RestHouse Bentong , Pahang . Orang cakap Rest House tu kerass . SO , tak perlu nak menggedik dekat resthouse amik gambar masa malam - malam . Well , masa smpai tu , dah letak barang + rilekk bagai , pakcik ajak ayah gi makan durian kat satu tempat ni . So , mak + ayah + adik pergi makan durian . Kakak pulak gi tolong hiaskan pelamin , tempat tetamu bagai . And me , sorang - sorang dalam bilik . Sorang - sorang k . Serious . Actually , memang akak ada ajak pergi tolong sekali , tapi malas pulopp nak turun bawah kan , lagipun dalam bilik ada wifi . By The Way , masa dalam bilik air , semua bulu roma naik dgn tiba2 . Seriously , i'm happy scared . Mana tak nya , dengan sorang - sorang , without anyone there . Okay , forget about it T^T


Well , ini raya keempat , Me , with colourful shirt , skinny green jean , kasut baru , tudung turqoise . K , sumpah awesome . Swearr ! I Dont Care , I'm Love It . Kakak pulak kemeja , jeans , and tudung bawal , just same like me . Tapi dia tak suka pakai skinny . Bukan apa , dia cakap kaki dia ada otot . K , sumpak ngarut . #SejukTakSejuk Games still on .

K ah , bhaii . Nak mandi , #BRB with a new post dear . Assalamualaikum :3