hari sukan
Friday, June 27, 2014 @ 7:36 PM





hai guyss . whatssup ? hm ramai tanya wan abt new school , yeah its awesome , fine and everything. You can feel freedom duh , serious gwaa cakap . hahaha . i hv awesome classmates , friendss and the important is senior . hahahahahahahaahahaha . and cikgu sini pun ada okay , ada yang tak okay . Well , not bad ah hahaha . 

okay back to the title , hari sukan . em . wan tak masuk apa apa acara cause yeah aku masuk ? A H A H A macam lawakss je haha , tahun depan kut in shaa allah :) Me , asilah , nazz and sya also asma tak masuk apa apa acara kecuali dz , fara , azah , bib . Diorang fuhhh kemain laju kau lari haha . thorbaikkk (Y) And and u know what banyak makan sedappppppp , macam macam strawbery and marshmallow chocolate tu , peh sedap lasssiaaaaa . Berkali kali gwaa mengidam and akhirnyaaaaaa ! :> Okay , stop storry abt food . Im sorry food ahaha . 

                                                                    *click for large*

walau macam mana pun , aku still ingat lelayband and dak dak tm kat sini . and i miss uolllssss tsk tsk T^T  aku rindu korang setiap hari , setiap masa , setiap jam , setiap saat . And lelayband , jangan ashik gaduh je . Try be a best bud fr everyone okay ? :) muah sikit :*
macam nak nangis pulak , ahahahhaha T.T k , so abaikan . and act sekarang baru perasan yang dalam gambar kedua tu ada liyana na na na haha , lol kechik nya dia . hm . yeah , TOMORROW IS RAMADHAN . Bulan yang dinanti nantikan oleh umat nabi muhammad saw . Yang merupakan bulan alquran dan bulan yang kita boleh dapat banyak pahala . So , sesiapa yang kuat mencarut macam saya , meh kita try takyah mencarut bulan ni . haha , ntah dapat ke tak haha In Shaa Allah :) 

hm tu je kot , klah , bye . I miss you . I love you . Take care . Goodbye . xoxo, wan 
โ€œNobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.โ€