pindah sekolah
Saturday, June 14, 2014 @ 2:11 PM



hi guys . Ive got bad experience . how such sucks tht hostel for me because smthing disturb me . Well , faham faham jea okay ? Malas nak fahamkan , hehehehehehe :) hm okay uolls , banyak sangat actually aku nak cerita but but , sanggup ke uolls ? Karang tak tido 3 hari 3 malam . Hahahaha cehh ceehh jkjk je pun xd

Sorry kat budak tm yang mana aku ada buat salah tu , maki ke ngumpat ke kutuk belakang ke apa apa jelah . Seriously tak bermaksud . Halalkan makan minum aku , hope u guys will maafkan aku k ? Thanks sangat sangat sangat tambah teramat . Hehe . 

Sorry sangat kat batch aku , lelayband and sesiapa je yang rapat ngan aku especially bam bam buncit aku , kak wanie and qtpie aku , nuzulul sebab bagitahu korang mengejut . Aku tak bermaksud nak tinggalkan korang mengejut macam ni .  Sorry banyak banyak korang . But sanggup tengok aku sengsara ke ? Emm takkan ? Hahahaha siapa cakap ye kena sambar petir bercabang dua hahhaah x.x Aku akan rindu form 4 dorm 4 , lelayband , batch form 2 , batch form 4 , batch form 3 , batch form 1 semua ah termasuk jeman , c. Nazri , c. Baiti with rotannya , c. Hamisah with her jokes , c. Rashid with his dakwah . Seriously . Ha and kak jeruk , sorry sebab pindah before kak jeruk balik . I really dont meant it . 

Hope korang semua tak lupa apa moment kita dari tahun lepas smpai tahun ni . Sengsara , bahagia sama sama . Makan sama sama . Mandi sama sama . Solat sama sama . Puasa sama sama . Mandi tak sama sama hahaha --' lol jkjk Mesti aku rindu semua tu . Confirm ah . Serious . Doakan aku kat sekolah baru weh . Aku pun akan doakan korang jugeeee ^^ Well , if i had free time , aku akan tengok korang okay ? :) Jangan risau yaw . 

To kak wanie , i will miss yaahh , much more kak wanie akan rindu wan cehh hahaha . Jkjk >.< Banyak sangat privacy yg kak wanie share. Banyak kak wanie bagi advice, thanks for all babe . Wan akan ingat moment kita dari tahun lepas . Dah nak masuk 2 tahun dah kan adopt , hehihuehahuehi i love you :*

To nuzulul , banyak benda dah kita share even sekejap . Study elok elok kat tm . Buat ibu ayah bangga ya ? Jangan ingat couple je hehehehe . Well , kak wan will rindu nuzulull gila ah . Moment puasa sama sama , solat sama sama perghh kalah mak nyah haha . 

To Smk Bukit Baru , aku hope sangat aku akan dapat kawan yang betul betul kawan . Ikhlas , jujur kawan dgn aku . Share prob , well hi guys . Tak sabar nak jumpa , apa pun hi hahaha . 

To hana and eisya , hey my best budd . Jangan sedih dgn pemergian ku selamanya . Cehh haha jkjk aku harap korang redha , jgn rindu aku dengan sya . Jangan lupa kiteorang . Bnyak rahsia , nasihat aku dapat . And thanks sebab jadi kawan aku paling best , yang sekaki sekepala kmbar siam dengan aku , tidur dalam kelas hahaha bnyk ah . Eisya , goodluck lepas ni sbb kau sorang je kena aim pasal tido hehehe xD

Dah lah , aku pun penat type . Isnin ni last day aku . Aku nak hug hug kiss kiss korang for the last time aku jumpa hahaha InsyaAllah . Tunggu aku datang . Selasa , bb pulak will accpt hi from me hahha . Guys , jgn tengok piala dunia je , ingat pt3 tu 1 julai tauu hahahaha . klah bye em . Assalamualaikum .