Do Anything, Give Everything. ;)
Saturday, October 6, 2012 @ 4:56 AM


                                                     * One less handsomeboy! He's mine. :)

Assalamualaikum and Swag swag swag!

K, hari ni yaya.. Nak cerita ape erk? Hehe.. Hah! Dah ingat dahh!Korang sihat? 
*Amboi , da lari tajuk  nampak!? Oke oke..  K, kan dulu yaya pernah cerita kat korang 
tentang BF korang  yaya kan?Yaya rasa nak putus ngan die. K, yaya mengaku yaya cinta suka
dia kan? * Suka je. ;)Sebab yaya rasa dah hampir 3 orang perempuan cari gaduh dengan yaya 
disebabkan BF yaya tu!What The fuck?! K, tapi korang pun tau kan penyakit yaya? Penyakit 
yaya is STRESS.Stress yaya tak macam korang.

Everyday , i'm stresseverywhere anywhere.First2, yaya kene stress sebab BF yaya tu la.Dia main kayu tiga.
 Then, yaya kene penyakit tu sejak tu. Dah 3 tahun cirit birit tanpa henti. Berjam-jam lamanya
duduk dalam tandas. Do you feel what I fell? K, yaya tinggal kat kampung tanpa internet.
So, laporan from my pengintip pun x dapat. So, penyakit tu pun pupus sekejap dalam diri yaya.
When I back from Kelantan to Malacca, many news from my pengintip. Gilakk doee!

Yeah! Kesian? Bagus2, amalkan sikap kesian anda tu ye. ;) * Tak maki  perli kan?
Jumpa doktor? Bagus soalan tu, doktor cakap usus awak ada masalah.
Then, me said "What?!"Doktor said " Awak ni banyak stress ke? "
 My mom said " Maybe, you have problem at school?"Then, I said " No!?! "
 Doktor said " Stress awak ni da melampaui batasnya. Nnti nak masuk asrama ni susah ni. 
Ashik cirit birit ajee." Then, yaya senyap je.Doktor larang yaya makan sayur, buah-buahan, milo,
Something spicy food. And guess what? Chocolate also!? What the Fuck. My favourite.

I think korang pun da rajin malas nak bace kan? K , thanks! ;P
K, back to story.. Then sejak hari tu sampai hari ni.. Yaya kene berhati2 at everywhere.
You know why? Senang cerita, yaya ni panas baran. So, kene jage la kemarahan yaya ni.
K , tu je yaya nk cite. Ouh, lupe plak. Tunggu for post seterusnya untuk kehappyian korg! ;D
Assalamualaikum. ;)