End of school 2012.
Monday, November 12, 2012 @ 3:49 PM


                                  * You know what, i have bieber fever right noww.

Assalamualaikum n Wass up guyss! So, macam mane ngan korang, sihat hari ni?Jika tak sihat, jangan shut down kereta komputer dulu eh? Kayyy, yang sihat tu?Jangan tidur eh, bangun bangunnn. Oittt, meh yaya tampar sikit, nak? Bukan sakit punnn. K, mati straight to the point. Tengok tajuk pun daa tahu kannn?
Korang semua pun tgh bercuti kan sekarang, right? Mesti ramai  yang hengout ni kan? Urm, best laa..
Untunglahh babee!/dude! So, bagi budak-budak darjah 6 kat Malaysia ni. Diorang takut. Why? Cause diorang kene ambil result , sama la jgk yaya. Mrs Yaya harap yang yaya ade dalam golongan murid yang dpt 5A, Aminn! Got to the story. Yaya have a few of pic. that i want to show you. My life, Our life, friends life.
What you'll got in my story is MY LIFE, OUR LIFE, FRIENDS LIFE.  Hahaha! Lolzz! -.-


 #Me with Fini and Ainott.


                                                #Elyzz, Naza and Elyzz. Cikgu KT.

                                      # Elyzz, Me and Wani. Cikgu B.M. We love herr..

                               # Me with Teacher Zurini(SC) and Teacher Hamdah(BI)

                                #SweetCoupleEver - Abbas cover hensemm. *muntah*

                          #BudakPalingPandai - Me with Zalbiha(Pen. Pengawas)

Yehh, itu jee. Bnyk lagi gmba sebenarnye tapi yaya nk masuk contest .
Nanti mesti rindu diorang semua ni. *HugThemInMyDream* - girls only.
Takpe, nanti 19 November ambil result right? Kite SNAP SNAP lagi ehh? :D
So, Assalamualaikum and Bye..