Gergous Giveaway By Nurul Ezatee
Tuesday, November 13, 2012 @ 9:57 AM




Assalamualaikum. Ni GiveAway yang ketiga yg yaya masuk hari ni.

Nak join ka? Boleh je. Tekan la..
Cara-cara nak join :

1. Buat post dan tajuknya " Gergous Giveaway By Nurul Ezatee "
2. Letakkan banner tu dan backlink kan ke entry INI .
3. Buat entry yang menarik .
4. Komen tentang blog tuan punye GA..
5 . Publish entry anda dan letak link entry anda ke ruang komen blog tuan punye GA.

Syarat-syarat :

1 . Follow la blog ni derr .. * taknakfollowxpe..      2. Beralamat di Malaysia
3. Perempuan / Lelaki *maknyahtaknak tau !          4 . Mempunyai blog

Pemilihan :

1. Berdasarkan random.org
2. Berdasarkan entry yang menarik dan tertarik.
3. Berdasarkan komen yang diberikan.

Dan letak banner yang dibina khas oleh kak nabila buat ni kat sidebar.



Tarikh tamat sehingga 200 peserta. :D

Komen blog : Blog Tuan Punye GA memang comel, seriously. *Ni tak tipu kayy?
Kemas,Pinky and Cantik. Baru umur 11 tahun, da ada blog macam tu.
Actually, mase yaya umur 11 tahun. Blog macam budak 6 tahun . Childish, you know?


So, sampai sini je. Assalamualaikum. :)